Associació de l'Hemofília i altres coagulopaties congènites de les Illes Balears
Associació de l'Hemofília i altres coagulopaties congènites de les Illes Balears

Actes ABIL i MAIG

 Des de l’Associació de l’Hemofília i altres Coagulopaties Congènites de les Illes Balears volem informar-vos d’una sèrie d’actes que durem a terme els propers mesos d’abril i maig a la vegada que desitgem poder comptar amb la vostra implicació i col·laboració.

 

Amb motiu de la celebració el dia 17 d’abril del Dia Mundial de l’Hemofília, hem signat un conveni amb IB3 amb el projecte: “TOTS DONAM UNA MÀ” en el qual aprofitarem l’avinentesa per donar a conèixer els principals aspectes a tenir en compte d’una malaltia poc coneguda, com fa feina l’associació amb els malalts i familiars, com és el dia a dia d’un hemofílic, etc. a dos programes de IB3radio i al programa matinal de IB3TV “La Mirada” que s’emetrà el dia 16 d’abril.

 

Així mateix pel dia 17 d’abril (matí de 11.00 a 14.00 h i el capvespre de 17.00 a 20.00h), estarem amb una taula informativa a la plaça Major de Palma també amb cobertura informativa d’IB3 entre altres reconeguts mitjans de comunicació audiovisual i premsa.

 

Pel dia 3 de maig a les 21.00 hores i en el TRUI TEATRE hem organitzat una GRAN GALA BENÉFICA a favor d’HEMOIB (associació de l’hemofilia de les illes Balears) a la qual intervindran artistes ja confirmats tots com : Tomeu Penya, Javaloyas, Amigos, Los cinco del Este, Jaume Anglada, Es Pops, Bohemios, Toni Morlà, Lorenzo Santamaría, entre altres. (Adjuntem cartell i notícia sortida a l’Ultima Hora de 19-3-13).

 

La realització de l’esmentada gala és necessària per recaptar fons per a l’associació i així poder donar sortida a les necessitats de caire socio-sanitari i educatiu dels nostres socis. 

 

Per l'exposat i per l'esforç que suposa l'organització d'aquest event ens agradaria comptar amb la vostra presència. Els hemofílics i afectats d'alguna altra coagulopatia congènita tenen l'entrada gratuïta. 

 

Anar a la pàgina d'imatges.

 

Concert Mallorca YEYE - Cartell i retalls de premsa.

IB3 noticies del 25 de març
Noticia de la firma de conveni amb IB3
20130325_noticia ib3.avi
Archivo de vídeo [33.5 MB]
Tall de Radio IB3Radio
Tall de Radio del programa d'IB3Radio "La Persiana", emés el 4 d'abril a les 18 hores.
6-197-10476a.mp3
Archivo de Audio MP3 [18.4 MB]
17 d'abril Dia mundial de l'hemofilia
Tall d'opinió del Diari de Mallorca publicada el 17 d'abril
17 d´abril_ Dia Mundial de l´hemofília -[...]
Documento Adobe Acrobat [156.2 KB]
Retall de premsa.
Retall de premsa publicat el 19 d'abril a la revista 7Setmanari.
20130419_7 Setmnari.pdf
Documento Adobe Acrobat [773.4 KB]
Retall de premsa
Publicació de dia 25 d'abril al diari Ultima Hora
ULTIMA HORA 25-4-20130001.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]